Costite de miel la cuptor

20 aprilie 2009
Ingrediente:
500 g costite de miel

3-4 dinti usturoi
rozmarin, cimbru
piper rosu, verde, alb si negru

4 linguri de ulei de masline
sare

Pentru garnitura:

6 cartofi potriviti
1 praz

50 ml ulei
sare, patrunjel


Preparare:
Se amesteca usturoiul pisat cu rozmarinul, cimbrul, piperul macinat si cu sare. Se adauga 4 linguri de ulei de masline. Se ung costitele cu acest amestec si se pun intr-un recipient cu capac. Se lasa sa stea o ora.Se fierb cartofii in apa cu sare si se lasa sa se raceasca.
Se asaza costitele intr-o tava
si se pun la cuptor 30 minute la 185ºC. Se curata cartofii si se taie cubulete. Se taie prazul felii si se frige in ulei, se adauga cartofii, patrunjel tocat si sare si se amesteca ( nu prea mult ca sa nu se sfarame).

  • Google
  • Tweet this
  • Facebook

**Comenteaza**

Multumesc pentru timpul acordat. Citesc toate comentariile si raspund daca aveti vreo nelamurire. Pe curand!

Related Posts with Thumbnails

Copyright © 2009-2010 - Ella's blog | Designer